Menu

Tko smo mi

Naš tim sastoji se od inžinjera elektrotehnike s dodatnim obrazovanjem iz psihologije i light designa, koji je i vrhunski majstor u elektrici. Uz njega, dizajner je i koperant u izradi reklama i unikatnih svijetiljki.

Surađujemo po potrebi s arhitektima, 3D stručnjacima i vrhunskim majstorima za čiji rad garantiramo.

Projektiranje svjetlom

Dizajniramo i montiramo unutrašnje osvijetljenje privatnih i poslovnih prostora, svijetleće unutrašnje ili vanjske reklame, radimo 3D grafiku, osvjetljavamo objekte s klasičnim ili smart upravljanjem.

Garantiramo izvedbu koja daje potpuno sigurnu i energetski efikasnu rasvjetu visokih performansi.

Što možemo

Ali, naša specijalizacija je više od toga.

Naš cilj je estetski atraktivna rasvjeta koja pruža fiziološki i psihološki komfor, no koja potiče osnovnu funkciju objekta, na primjer, ako se radi o poslovnom objektu prodaju ili promet.

Svaki zadatak ima specifično rješenje. Mirišljiva, topla, obiteljska pekarnica, ili pak terasa restorana, ili unutrašnjost noćnog kluba trebaju stvoriti različita raspoloženja koja će poboljšati funkciju objekta.

Dobro osmišljena i postavljena rasvjeta može u radnom prostoru potaknuti personal na efikasnost, ali i povoljno utjecati na oporavak, ili pak, ako je riječ o dijelovima obiteljske kuće, odmor.

Odlučite se, po potrebi, i za cjelovito rješenje vašeg poslovnog objekta. Efekt rasvjete, svijetlećih reklama i grafička rješenja izdvojit će vas od mase sličnih i učiniti prepoznatljivima. Prava vrsta, promišljeni tip osvjetljenja, najbolji kut, najadekvatnija luminaža, pomažu da vaš prostor postane i ostane poželjan. Svjetlo ne samo da utječe na emocije, nego ih i stvara.

Svjetlosni dizajn

Analizirat ćemo problem koji imate u lokalu ili stambenom prostoru, bilo da se radi o ugostiteljskom objektu, prodavaonici, otvorenoj terasi, obiteljskoj kući, zgradi ili javnom otvorenom prostoru. Za svaki problem postoji rješenje u dizajnu, odabiru svjetla, nabavi kvalitetnog materijala, sigurnom ožičenju i montaži.

Contact

Budimo u kontaktu.

Možete nas kontaktirati telefonom: +385 98 92 99 751,
emailom [email protected], ili popunite formular ispod:

Send Us A Message
Slanje poruke u toku. Molimo sačekajte...
Molimo popunite ispravno sva tri polja.
Server error: Poruka nije poslana. Molimo probajte ponovo za par minuta.
Poruka je uspješno poslana! Hvala Vam na Vašem interesu.
Headquarters

Obrovnica 66
43000 Bjelovar
Croatia

Istrian Office

Regi 72
52203 Medulin
Croatia

Phone

+385 98 92 99 751